Welkom

Welkom bij de applicatie "Volleybaltoernooi scores" ontwikkeld door The Big Site op verzoek van Stichting Aigenwies.

Korte uitleg

Met deze applicatie kun je alle scores van het Recreatief Volleybaltoernooi van Stichting Aigenwies volgen. Door boven in in het menu op "Voorrondes" of "Finalerondes" te klikken ga je naar de score-overzichten van de respectievelijke speelrondes. Op deze pagina's zie je alle wedstrijden opgesomd per veld / poule. Als je boven in in het menu nogmaals klikt op de naam van de speelronde waar je de scores in wilt bekijken zie je een menu openklappen met alle velden / poules. Door op de naam van een veld / poule te klikken ga je snel naar de desbetreffende veld / poule.

Beta versie

Help ons mee deze applicatie te verbeteren! Vul de enquête in op https://forms.gle/V6rvzaASpJUknDFX8!

Deze applicatie bestaat nog maar kort en verkeert in de "beta" fase. Dat wil zeggen dat er nog bugs (fouten) in de applicatie kunnen zitten. De applicatie is momenteel volledig werkzaam, maar we willen de applicatie in de toekomst verbeteren.

Wij verwachten dat deze applicatie goed zou moeten werken op de meeste apparaten en browsers. Om dit zeker te weten vragen wij je om onze enquête in te vullen met jouw mening over deze applicatie. De enquête is te vinden op https://forms.gle/V6rvzaASpJUknDFX8. Mocht de enquête bij jou niet goed werken dan kun je je mening ook e-mailen naar of via een priv├ębericht op Facebook, Twitter of Instagram sturen.

Meer details over de app lees je op de pagina "Over deze app".