PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Aanmelden teams
Informatie volleybaltoernooi

Het volleybaltoernooi wordt gehouden op vrijdag 12 juli 2024 en zaterdag 13 juli 2024 op het sportveld van Hellum. Op de vrijdagavond vinden de voorrondes plaats en deze starten om 18:15 uur. De finaledag is op de zaterdag vanaf 12:15 uur. Alle teams spelen mee op de finaledag. Op de finaledag word er volgens een poulesysteem gespeeld.

 
Aanmelden en kosten

Het aanmelden van je team kan met onderstaand digitaal formulier.

Een paar belangrijke aandachtspunten zijn:

  • Alle teams doen mee op de finaledag (de zaterdag). Zorg dus dat je genoeg spelers hebt die op zowel de vrijdagavond als de gehele zaterdag kunnen volleyballen!
  • Er is een maximum gesteld van 50 teams. Meld je je aan terwijl er al 50 teams zijn aangemeld dan kan je team dus niet meer mee doen en wordt je op de reservelijst geplaatst voor als een team zich terugtrekt nog voor het toernooi.
  • Je moet direct bij inschrijven al je teamleden doorgeven. Als je een wisselende teamsamenstelling hebt moet je dus niet alleen de teamleden van de vrijdag, maar ook de zaterdag opgeven. In het invulformulier moeten minimaal 6 deelnemers ingevuld zijn en moeten wij als organisatie ook er op kunnen rekenen dat je alle speeldagen minimaal 6 teamspelers paraat hebt staan. Dit staat ook vermeld in het spelreglement.
  • Inschrijven is alleen digitaal mogelijk. Indien het digitale inschrijfformulier problemen geeft neem dan aub contact met ons op via en wij overleggen met je hoe we het probleem kunnen oplossen.

Aanmelden dient middels een volledig ingevuld digitaal formulier uiterlijk 15 mei 2024 te gebeuren! Aanmeldingen hier na worden niet meer verwerkt!

De kosten bedragen €45,= per team en kunnen worden voldaan op IBAN bankrekeningnummer NL57RABO0366953133 tnv Stichting Aigenwies Hellum onder vermelding van de door jullie gekozen teamnaam of (als die nog niet gekozen is) onder vermelding van de naam van de coach.

Lees hier alle spelregels.

 
Digitaal aanmelden
De inschrijving is momenteel gesloten.

De digitale aanmelding is momenteel gesloten. Wanneer je je kunt aanmelden voor het toernooi van 2024 lees je op deze pagina alle relevante informatie om je team digitaal aan te melden.

Blijf via onze website www.aigenwies.nl, Facebook-pagina 'Stichting Aigenwies' en Instagram-account 'aigenwies' op de hoogte van het laatste nieuws!