PLUS Spithoff Schildwolde

Klik hier voor
alle sponsoren

Inloggen
Registreren

Inloggegevens vergeten

Foto's

Op deze pagina vind je koppelingen naar fotoalbums over Stichting Aigenwies en het volleybaltoernooi. Omdat we op dit moment nog geen eigen werkend fotoalbum-systeem hebben werken we voorlopig met losse fotoalbums en koppelingen daar naar toe.

Verzoeken tot verwijdering van foto's

Ben jij van mening dat een specifieke foto in het fotoalbum niet gewenst is mail dan de webmaster op om verwijdering van de specifieke foto te overleggen. Geef in je mail alstjeblieft aan om welk album en welk fotonummer het gaat.

Missende foto's

Mis je een foto? Dan was de foto waarschijnlijk te wazig, te overbelicht, zijn er mensen of objecten niet goed in beeld gekomen, etc. Foto's die van te slechte kwaliteit zijn worden er uit gefilterd, maar wel in het archiefmateriaal enige tijd bewaard. Wil je de vermoedelijk verwijderde foto alsnog hebben kun je ook mailen naar en dan proberen wij je te helpen de foto te vinden en op te sturen.

Originele foto's verkrijgen

En mocht je foto's graag op canvas willen laten drukken, zelf willen bewerken, thuis uitprinten, etc. zonder ons logo er op en op groter formaat? Of wil je een foto gebruiken voor in een krant of andere media? Ook dan kun je ons mailen op voor een kostenloze kopie op origineel formaat. Vermeld dan aub om welk album en welk fotonummer het gaat. Tot en met 2017 hebben de meeste foto's afmetingen van 1600 x 1200 pixels en een resolutie van 180 dpi. Vanaf 2018 is dit 1920 x 1080 en een resolutie van 180 dpi.

 
Zondag 7 juli 2019: opruimen

En na elk mooi evenement komt ook wat minder moois: het opruimen. Gelukkig hebben wij vele vrijwilligers die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken om de tent weer leeg te ruimen. Dit gebeurde op zondag 7 juli 2019. Op maandagmiddag 8 juli 2019 werd de tent afgebroken. Van dit laatste zijn geen foto's gemaakt.

Naar dit album »

Zaterdag 6 juli 2019: Regio FM drive-in show

Het dak ging er af tijdens de Regio FM drive-in show met DJ Denniz! Dj Denniz mixte de lekkerste hits in elkaar over. Het bleef erg gezellig tot in de late uurtjes.

Naar dit album »

Zaterdag 6 juli 2019: finaledag 21e recreatief volleybaltoernooi

Op zaterdag 6 juli 2019 werd er om 12:30 uur gestart met de finalerondes van het 21e recreatief volleybaltoernooi. Er werd flink gestreden om de bekers en wisselbokaal. Maarrrr... Er kan er maar 1 de winnaar zijn.

Naar dit album »

Vrijdag 5 juli 2019: Summer Party

Aansluitend op de voorrondes van het 21e recreatief volleybaltoernooi was de Summer Party met DJ Steven. Het dak ging er af en er werd volop gedanst en gefeest.

Naar dit album »

Vrijdag 5 juli 2019: voorrondes 21e recreatief volleybaltoernooi

Op vrijdag 5 juli 2019 om 18:30 uur was de start van de voorrondes van het 21e recreatief volleybaltoernooi. Jan Wolf opende het toernooi. Hierbij heeft het team "In Kees of emergency" eenm teddybeer gewonnen voor de origineelste teamnaam. Verder hebben wij omroeper Henk in het zonnetje gezet die al 20 jaar omroeper is op onze volleybaltoernooi.

Naar dit album »

Woensdag 3 t/m vrijdag 5 juli 2019: Tentopbouw en voorbereidingen

Tenten bouwen. Daar zijn de jongens van Steenge uit Odoorn goed in. En enkele van onze vrijwilligers helpen hen daar bij. En als de tent eenmaal staat moet die ingericht worden. En ook daar voor steken vele vrijwilligers hun handen uit de mouwen.

Naar dit album »

Zondag 8 juli 2018: opruimen

Na al dat sporten en feestgedruis moet er uiteindelijk ook weer opgeruimd worden. In dit album een paar foto's van onze opruimwerkzaamheden.

Naar dit album »

Zaterdag 7 juli 2018: Regio FM Drive-in show

Vroeger dan voorgaande jaren begon de feestavond op de zaterdag om 19:00 uur. En het werd net zo gezellig als altijd natuurlijk dankzij die leuke gekke DJ Feike van den Berg. Deze DJ draaide voor elk wat wils en de tent was weer gezellig barstensvol!

Naar dit album »

Zaterdag 7 juli 2018: finaledag 20e recreatief volleybaltoernooi

De finaledag van het 20e recreatief volleybaltoernooi verliep net zo zonnig als de voorrondes. De grande finale tussen Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff en De Meertjes was ontzettend spannend en er moest zelfs een derde set aan te pas komen.

Klik hier om naar het nieuwsartikel met alle winnaars te gaan

Naar dit album »

Vrijdag 6 juli 2018: Summer Party

Ook in 2018 hielden wij op de vrijdagavond direct na de voorrondes weer de Summmer Party. Dit jaar met DJ Steven. De tent zat weer stampensvol en het was beregezellig!

Naar dit album »

Vrijdag 6 juli 2018: voorrondes 20e recreatief volleybaltoernooi

Bij een heerlijk weertje werden de voorrondes van de 20e recreatief volleybaltoernooi in Hellum gespeeld. Deze keer slechts tijdens 1 avond ipv 2 avonden en kortere wedstrijden.

Naar dit album »

Dinsdag 3 t/m vrijdag 6 juli 2018: voorbereidingen

Een groots recreatief volleybaltoernooi vergt natuurlijk veel voorbereidingen. Een impressie van de voorbereidingen op het volleybaltoernooi van 2018.

Naar dit album »

Vrijdag 25 mei 2018: Benefietavond Stichting Niet Voor Nicks

Op vrijdag 25 mei 2018 organiseerden we een benefietavond voor Stichting Niet voor Nicks. Ook hielden we tijdens deze avond de loting van ons volleybaltoernooi.

Stichting Niet Voor Nicks zet zich in voor het realiseren van een virtuele loopband en fiets voor de afdeling C3 van het UMCG (transplantatiecentrum). Nick Zuidema (de broer van Niet Voor Nicks eigenaar Robert Zuidema) heeft op deze afdeling gelegen. Tevergeefs wachtend op een donorlever. Robert heeft een aantal zware sportieve doelen voor zich zelf opgesteld die hij op 23 juni 2018 in het UMCG wil uitvoeren. In de aanloop daar naar toe word hij door vele initiatieven gesteund met financiële bijdrages voor de stichting. Stichting Aigenwies doet dat middels deze benefietavond.

De benefietavond heeft uiteindelijk een bijdrage van €350,= voor Stichting Niet Voor Nicks opgeleverd. Dit bedrag is overhandigd aan de eigenaar van de stichting, Robert Zuidema.

Naar dit album »

Zondag 9 juli 2017: opruimen

"Leuk zo'n feestje, maar het geeft altijd zo'n rommel hè!" zou ma Flodder gezegd hebben. Maar dat geeft niet, met zijn allen ruimen we de rotzooi weer op. We beginnen wel met een ontbijtje natuurlijk! Gebakken eitje op een broodje. Jummie!

Naar dit album »

Zaterdag 8 juli 2017: Diss Nie Okay & De Dikdakkers

Het was weer een geweldig feestje! De 6 bebaarde mannen van Diss Nie Okay speelden vele goeie nummers en gaven aan de meeste zo hun eigen ruige tintje. De sfeer zat er goed in! Ook het vrolijke duo De Dikdakkers brachten een geweldige sfeer mee!

Naar dit album »

Zaterdag 8 juli 2017: finaledag 19e volleybaltoernooi

Na een zeer regenachtige ochtend hadden we gelukkig een droge en uiteindelijk erg zonnige finaledag. Een finaledag die dit jaar voor het eerst anders verliep. Dit jaar gingen er niet 32 teams door naar de finaledag, maar alle 50 deelnemende teams! De teams werden opnieuw ingedeeld in een winnaarspoule (de 25 beste teams uit de voorrondes) en een verliezerspoule (de 25 minder goede teams uit de voorrondes).

De 4 beste nummers 1 uit beide poules gingen door naar een slotpoule. In de slotpoule werd beslist wie de nummer 3 zou worden en wie door gaan naar de finalewedstrijd. Zo was het tot op het laatste moment nog spannend wie er zou winnen. En zo werden er ook nog verliezende teams in het zonnetje gezet met een beker!

Maar er waren niet alleen teams die een beker kregen. Ook het bestuur kreeg een grote beker uit handen van de teams uit Overschild die al sinds het bestaan van het toernooi elk jaar trouw meedoen!

Lees de scores van de finales en iets uitgebreider verslag terug in ons nieuwsartikel: HB Autotechniek wint 19e recreatief volleybaltoernooi, bestuur Stichting Aigenwies krijgt ook beker.

Naar dit album »

Vrijdag 7 juli 2017: Summer Party

Een vaste traditie op de vrijdagavond: de Summer Party! DJ Olaf van den Berg draaide weer de beste hits waarop iedereen flink danste! Dit maal werd de hele avond de lichtshow verzorgd door onze vrijwilliger/webmaster/fotograaf Jeroen Maathuis en dat is dan ook waarom er van deze avond minder foto's terug te vinden zijn op onze website.

Naar dit album »

Vrijdag 7 juli 2017: voorrondes 19e volleybaltoernooi, deel 2

Ook tijdens de 2e voorronde-avond bleef het lekker droog en aangenaam. Voor alle teams de laatste kans om goed te scoren binnen hun poule om een mooie plek in de winnaarspoule van de finaledag te eindigen.

Naar dit album »

Woensdag 5 juli 2017: voorrondes 19e volleybaltoernooi, deel 1

Ondanks de vele regen van de dagen er vlak voor bleef het tijdens de 1e voorronde-avond helemaal droog. Er werd druk gevolleybald voor een felbegeerde plek in de winnaarspoule van de finaledag.

Naar dit album »

Vrijdag 30 juni 2017 t/m woensdag 5 juli 2017: voorbereidingen

Om een recreatief volleybaltoernooi met 2 feestavonden te organiseren moeten er een hoop voorbereidingen worden gedaan. Sommige voorbereidingen beginnen al een paar maanden van te voren. De tent opbouwen en inrichten alsmede het sportveld klaar maken is iets korter van te voren. Onze vrijwilligers hebben weer keihard gewerkt om alles op tijd af te krijgen!

Naar dit album »

 

2016

Maandag 11 juli 2016: afbreken feesttent en opruimen

Nadat de laatste spullen op de maandag na de feestavonden uit de tent zijn gehaald werd er 's morgens vroeg door onze vrijwilligers en de jongens van Steenge Tentenverhuur uit Odoorn al weer druk gewerkt aan het afbreken van de feesttent. In een rap tempo van een complete feesttent naar een nagenoeg leeg sportveld.

Naar dit album »

Zondag 10 juli 2016: opruimen

Na al dat opbouwen, voorbereiden, volleyballen en feesten is het natuurlijk ook weer tijd om te gaan opruimen. Onze vrijwilligers hebben zicht direct na het feestje midden in de nacht al keihard ingezet om de eerste spullen op te ruimen en na een zeer korte nachtrust waren ze ook weer van de partij om op de zondag overdag de tent weer leeg te ruimen.

Naar dit album »

Zaterdag 9 juli 2016: Gewoon Jansen

Na het grootse succes in 2015 stond Gewoon Jansen gewoon opnieuw bij ons op de planken. En het werd weer net zo'n gezellig succes als in 2015! De vele gezellige foto's zie je terug in dit fotoalbum.

Naar dit album »

Zaterdag 9 juli 2016: finaledag 18e volleybaltoernooi (fotograaf: Klaas Hartman)

2 jaar geleden deelde Klaas Hartman een serie foto's van de finaledag met ons en dit jaar deed hij dat opnieuw. Nog even nagenieten van een mooie finaledag vanuit andere fotocamerapositities kan dus in dit fotoalbum.

Naar dit album »

Bijbehorend nieuwsartikel: HB Autotechniek winnaar 18e recreatief volleybaltoernooi »

Zaterdag 9 juli 2016: finaledag 18e volleybaltoernooi

De hele dag droog weer en pas in d elaatste minuut van de finale vielen de eerste paar druppen van een flinke bui. Op de finaledag werd er volop gestreden om die felbegeerde wisselbokaal. Uiteindelijk ging net als vorig jaar HB Autotechniek er met de wisselbokaal vandoor.

Naar dit album »

Bijbehorend nieuwsartikel: HB Autotechniek winnaar 18e recreatief volleybaltoernooi »

Vrijdag 8 juli 2016: Summer Party

Bezwete sporters, bier en goede muziek. Dat waren toch wel de belangrijkste ingriënten voor weer een geslaagde Summer Party met DJ Olaf van den Berg.

In dit fotoalbum kun je zien hoe gezellig druk het was!

Naar dit album »

Vrijdag 8 juli 2016: voorrondes 18e volleybaltoernooi

Het was op de vrijdag van het 18e volleybaltoernooi overdag een behoorlijk natte dag. Gelukkig bleef het tijdens het volleybaltoernooi juist de hele avond droog. Mede daar door bleef het aantal blessures gelukkig ook erg beperkt.

Op de 2e wedstrijdag van het volleybaltoernooi hadden alle teams nog de kans om nog even wat extra wedstrijdpunten te scoren om daar mee door te kunnen naar de finaledag op de zaterdag. Hoe dat is verlopen zie je in dit album.

Naar dit album »

Donderdag 7 juli 2016: darttoernooi (koppeldarten)

Het darttoernooi in 2015 was een succes te noemen, maar het darttoernooi van dit jaar is met 18 dartkoppels een nog groter succes geworden! Het was erg gezellig! En na een daverende strijd zijn er 3 winnaars uit gerold die een mooie prijs in ontvangst mochten nemen.

Naar dit album »

Woensdag 6 juli 2016: voorrondes 18e volleybaltoernooi

Van te voren twijfelden we wel eventjes, maar gelukkig waren de weergoden ons op het juiste moment gunstig gezind met droog weer en zowaar zelfs een zonnetje! Ideaal weer dus om te volleyballen!

In dit album een fotoverslag van het eerste deel van de voorrondes van het 18e volleybaltoernooi.

Naar dit album »

5 juli 2016: voorbereidingen

Hoewel veel werk al gedaan was op deze dag, waren we ook op dinsdag 5 juli 2016 met diverse voorbereidingen bezig. Een kleine impressie van deze dag.

Naar dit album »

30 juni 2016 t/m 4 juli 2016: rijplaten leggen, tent bouwen, overige voorbereidingen

Om een mooi groot volleybaltoernooi te organiseren met 2 feesten in een feesttent moeten er een hoop voorbereidingen worden getroffen: rijplaten leggen, de tent bouwen, hekken plaatsen, diverse technische apparaten plaatsen, een bar bouwen, horeca bevoorrading, spandoeken van sponsoren ophangen en nog veel meer.

Om een idee te krijgen van hoe veel werk onze vrijwilligers daar voor hebben verricht hebben we 1 groot fotoalbum gemaakt met alle voorbereidingen van donderdag 30 juni 2016 t/m maandag 4 juli 2016.

Naar dit album »

Vrijdag 27 mei 2016: lotingavond

In het altijd gezellige Café Veenlust in Siddeburen hielden wij vrijdag 27 mei 2016 onze lotingavond voor het 18e recreatief volleybaltoernooi. In dit album daar van de foto's.

Naar dit album »

 

2015

Zondag 28 juni 2015: opruimen 2015

En dan is het tijd om op te ruimen... Onze vrijwilligers waren er na een korte nacht slaap al vroeg bij en het opruimen ging zeer rap.

Naar dit album »

Zaterdag 27 juni 2015: feestavond met Gewoon Jansen en de Hazes tribute show

Zoals elk jaar bij het volleybaltoernooi kwam er ook dit jaar weer een einde aan het volleybaltoernooi. En we sluiten onze volleybaltoernooien af met een geweldig eindfeest in de feesttent!

Dit maal traden de band Gewoon Jansen en Hazes-imitator Jeroen op (de Hazes tribute show). De sfeer zat er goed in!

Naar dit album »

Zaterdag 27 juni 2015: finaledag volleybaltoernooi

Er was wat regen voorspeld, maar het bleef juist aangenaam mooi weer met een zonnetje! De hele middag lag prima op schema dankzij het goede weer en het niet hoeven spelen van 3e sets. Na een flinke strijd heeft het team HB Autotechniek uit Schildwolde de 1e prijs gehaald.

Lees meer informatie over de winnaars in het artikel "[UPDATE] Winnaar 17e SWS Volleybaltoernooi: HB Autotechniek".

Naar dit album »

Vrijdag 26 juni 2015: Summer Party

Warmte, veel bier en frisdrank, nakletsen over het volleyballen en feesten! Dat waren in grote lijnen wel de ingrediënten voor de Summer Party van het 17e volleybaltoernooi. Het was weer erg gezellig en DJ Olaf van den Berg draaide ene goede plaat na de andere!

Naar dit album »

Vrijdag 26 juni 2015: Voorrondes 17e volleybaltoernooi, vrijdag

Het was bewolkt, warm en vochtig. Niets weerhield de volleybalteams er van om door te blijven strijden voor die wisselbokaal. In dit album de 2e (en tevens laatste) voorrondedag van het 17e volleybaltoernooi.

Naar dit album »

Donderdag 25 juni 2015: Klaverjas en dart avond

In 2015 organiseerden wij voor het eerst een Klaverjas en dart avond. De sfeer was goed en iedereen vond het gezellig. In dit album een reportage van de Klaverjas en dart avond.

Naar dit album »

Woensdag 24 juni 2015: Voorrondes 17e volleybaltoernooi, woensdag

Het was misschien een beetje bewolkt, maar gelukkig liet zo nu en dan de zon zich zien. Er werd weer flink gestreden om een plek op de finaledag. In dit album zie je dus de foto's van het 1e deel van de voorrondes.

Naar dit album »

Zaterdag 20 juni 2015 t/m woensdag 24 juni 2015: voorbereidingen 17e volleybaltoernooi

Om een groot evenement als de onze te organiseren en dat ook nog willen afsluiten met 2 mooie feestavonden in een feesttent, moet er naast het bouwen van die feesttent veel in en om de tent voorbereid worden. Een impressie van de voorbereidingen zie je in dit album.

Naar dit album »

Vrijdag 19 juni 2015: Opbouw feesttent

De dag begon wat nat, maar dat weerhoud de tentbouwers van Steenge Tentenverhuur uit Odoorn en onze vrijwilligers er niet van in een razend tempo van een ruime ochtend weer een grote mooie feesttent op te bouwen. En daar komt toch wel een hoop bij kijken zoals je op de foto's in dit album kunt zien.

Naar dit album »

Vrijdag 29 mei 2015: Lotingavond en benefietavond ten bate van Make-A-Wish Nederland

17 jaar geleden werd het startkapitaal van Stichting Aigenwies bij elkaar gebracht door een benefietavond. Stichting Aigenwies wilde dit graag nog een keer doen, maar dan niet voor zich zelf. Nee, dit maal voor het goede doel te weten Make-A-Wish Nederland.

Make-A-Wish Nederland zet zich in om de liefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte uit te laten komen zodat zij zich eens voor 1 dag eens kind ipv patiënt kunnen voelen.

De opkomst was goed en de sfeer zeer gezellig. En de opbrengsten? Daar over later meer.

Voorafgaand de benefietavond vond de lotingavond plaats.

Later volgt nog videomateriaal.

Naar dit album »

 

2014

Zondag 29 en maandag 30 juni 2014: opruimen

Zoals ma Flodder dat in de film zei: "Leuk zo'n feestje, maar het geeft altijd zo'n rommeltje.". Na een tijd van sporten en feesten komt er ook een tijd van opruimen. Gelukkig gaat het opruimen meestal veel sneller dan het opbouwen. Binnen een dag was de tent haast leeg en maandagochtend is men om 8:00 uur begonnen met de tent af te breken om vervolgens om 134:00 uur daar al weer mee klaar te zijn.

Naar dit album »

Zaterdag 28 juni 2014: Volendam Alive

Op de zaterdagavond van het 16e SWS Recreatief Volleybaltoernooi trad de band Volendam Alive op. Het werd weer beregezellig met mooie Nederlandstalige, maar ook buitenlandstalige muziek. Voor ieder wat wils dus.

Naar dit album »

Zaterdag 28 juni 2014: finaledag (Klaas Hartman)

De foto's in dit album zijn afkomstig van Klaas Hartman. Hij bood aan dat wij zijn gemaakte foto's mogen gebruiken. Hij heeft ook diverse foto's van het arriveren van de deelnemers en het publiek gemaakt.

Naar dit album »

Zaterdag 28 juni 2014: finaledag

Tijdens de finaledag was het mooi weer, maar werd de eindfinale afgesloten met regen. Na een felle strijd werden de winnaars bepaald.

Naar dit album »

Vrijdag 27 juni 2014: Summer Party

Zoals ook afgelopen jaren sloten we de voorrondes af met een DJ feestje. Dit maal met de Summer Party. Tijdens deze afsluiting werden ook de poule-winnaars bekend gemaakt en wie dus wel naar de finaledag door zijn en wie niet.

Naar dit album »

Vrijdag 27 juni 2014: voorrondes 2014

Het 2e gedeelte van de voorrondes verliep eveneens met droog weer en ook de sfeer was weer uitermate goed. Een verslag in foto's.

Naar dit album »

Woensdag 25 juni 2014: voorrondes 2014

Op een mooie en niet te overdreven warme zomerdag werden de eerste voorrondes gespeeld van het 16e SWS Recreatief Volleybaltoernooi. De sfeer was weer goed en gezellig.

Naar dit album »

Woensdag 25 juni 2014: voorbereidingen, deel 2

In aanloop naar de eerste voorrondes op de woensdag werden nog wat puntjes op de i gezet en omdat wij vroeg klaar waren speelden wij zelf ook een potje volleybal.

Naar dit album »

Vrijdag 20 t/m dinsdag 24 juni 2014: voorbereidingen

Nadat de feesttent opgebouwd is moet er heel veel in en om de tent gebeuren. Te denken valt aan hekken plaatsen, toiletwagen op zijn plaats zetten en aansluiten, electra en verlichting plaatsen en aansluiten, apparatuur testen, etc.

Naar dit album »

Donderdag 19 en vrijdag 20 juni 2014: opbouw feesttent

Met overwegend droog weer hebben we in een razend tempo de feesttent weer opgebouwd. Niet omdat het nu per se moest, maar we hadden er gewoon zin en het zat allemaal mee.

Van de opbouw van de feesttent is ook een time-lapse filmpje gemaakt welke je hier kan bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=pV1G9Efzf0c

Naar dit album »

 

2013

Zondag 30 juni en maandag 1 juli 2013: opruimen

Ja onze vrijwilligers hadden het zwaar de dag na het grote feest met de Palemiger Spatzen en Wouter de Polkaman. Na tot midden in de nacht te hebben gefeest en gewerkt waren zij op zondag al weer vroeg op de been om te beginnen met het opruimen in- en om de tent. Op de maandag werd de tent afgebroken en aan het begin van de maandagmiddag was er nog maar weinig aanwezig wat aan de volleybalweerk herinnert.

Naar dit album »

Zaterdag 29 juni 2013: Palemiger Spatzen & Wouter de Polkaman

Een beregezellige tiroller en polka avond met de jongens van de Palemiger Spatzen en trio Wouter de Polkaman! Springen, zwaaien, dansen... De hele zaal ging mee! Check de foto's hoe gezellig het was!

Naar dit album »

Zaterdag 29 juni 2013: finaledag 15e SWS recreatief volleybaltoernooi

Een tamelijk zonnige dag tijdens de finaledag. Er werd flink gestreden om een plek in de finale en als uiteindelijk doel natuurlijk die 1e prijs en wisselbokaal!

Ook was Regio FM aanwezig met live verslag op de radio.

Klik hier om de winnaars te bekijken

Naar dit album »

Vrijdag 28 juni 2013: Friday Night Fever

Het dak ging er af met de Friday Night Fever! Ook werden de winnaars getrokken van de lootjesactie. En natuurlijk werden de teams bekend gemaakt die zich hebben geplaatst voor de finaledag!

Naar dit album »

Vrijdag 28 juni 2013: voorrondes 15e SWS recreatief volleybaltoernooi

Bewolkt en tegen het einde wat regen, maar wederom toch een erg mooie sportieve en gezellige avond! Ook werden de ballonnen van de ballonwedstrijd opgelaten.

Naar dit album »

Donderdag 27 juni 2013: Zomeravond fair 2013

Op donderdagavond 27 juni 20013 werd van 18:00 tot 21:00 uur de Zomeravond fair gehouden. Ondanks wat regen tegen het einde was het erg gezellig!

Naar dit album »

Woensdag 26 juni 2013: voorrondes 15e SWS recreatief volleybaltoernooi

Ondanks veel regen in de dagen voor de 1e voorronde-avond op woensdag 26 juni 2013 is het deze avond toch droog gebleven en was de sfeer zeer sportief en gezellig! Foto's van deze avond vind je in dit fotoalbum!

Naar dit album »

Dinsdag 25 juni 2013: voorbereidingen

Dinsdag 25 juni 2013 was de dag van "de puntjes op de i": lijnen trekken, netten opzetten, velden afzetten met afzetlint, wat borden in de tent ophangen, beeldschermen testen, etc.

Naar dit album »

Zondag 23 en maandag 24 juni 2013: voorbereidingen

Zondag 23 en maandag 24 juni hebben we diverse kleine en grote klussen gedaan zoals ophangen van wat disco-lampen en het plaatsen van de bar.

Naar dit album »

Zaterdag 22 juni 2013: voorbereidingen

Deze dag was net als vrijdag 21 juni 2013 ook nat, maar wel iets droger dan de vrijdag. Vandaag hebben we nog wat hekken geplaats, lichtslangen opgehangen en ons spandoek opgehangen.

Naar dit album »

Vrijdag 21 juni 2013: opbouw feesttent

We hadden er erg slecht weer bij de gehele dag, maar binnen een ruime ochtend tijd stond de feesttent inclusief podium overeind.

Naar dit album »

Vrijdag 24 mei 2013: lotingavond

Op vrijdag 24 mei 2013 was onze jaarlijkse lotingavond. Dit jaar voor een recordaantal van 51 teams en 10 poules. Een kleine sfeerimpressie.

Naar dit album »

 

2012

Zaterdag 14 juli 2012: Feestavond met De Woudrukkers en Ren` Becker

De afsluiter van de week was natuurlijk een beregezellige feestavond met De Woudrukkers en Renè Becker! De tent was behoorlijk gevuld en we zijn het dak kwijt geraakt... Zo gezellig was het dus! Het dak ging er af! Iedereen danste met veel plezier op de muziek van De Woudrukkers en Renè Becker.

Naar dit album »

Zaterdag 14 juli 2012: finales

De zaterdag liep op wederom 1 miniscuul buitje na wederom helemaal droog. Vandaag was een ware afvalrace: als je een wedstrijd verliest lig je uit het volleybaltoernooi. De wedstrijden van de finale en om de 3e en 4e plek werden erg hard en spannend gestreden. In de finale werd in de strijd zelfs het net mee naar de grond genomen! Gelukkig raakte niemand gewond.

Klik hier om het nieuwsartikel over de uitslagen te lezen.

Naar dit album »

Vrijdag 13 juli 2012: De Dolle Party met DJ Wietse

Deze avond verliep veel droger dan de woensdagavond en dit ondanks dat het de rest van de vrijdag wel aan 1 stuk door had geregend! We hebben slechts een miniscuul buitje gehad. Er werd weer flink gestreden door alle teams om door te mogen gaan naar de finaledag.

Naar dit album »

Vrijdag 13 juli 2012: voorrondes

Deze avond verliep veel droger dan de woensdagavond en dit ondanks dat het de rest van de vrijdag wel aan 1 stuk door had geregend! We hebben slechts een miniscuul buitje gehad. Er werd weer flink gestreden door alle teams om door te mogen gaan naar de finaledag.

Naar dit album »

Donderdag 12 juli 2012: SWS Basisscholen volleybaltoernooi 2012

Ook vandaag was het wel regenachtig, maar leek het minder erg te regenen dan gisteren. We hebben wel 1 dikke plensbui gehad, maar die hebben we gebruikt om alle deelnemers van vandaag een korte pauze te kunnen geven. Ook deelden we ijsjes uit als 1 minimaal 1 deelnemer bij omroeper Henk van der Wolde kwam vertellen waar de afkorting SWS voor staat. Het antwoord werd al snel gegeven door een meisje en de ijsjes werden even later een feit. Dit en meer zie je in dit album.

Klik hier om een kort verslag en de uitslagen te lezen.

Naar dit album »

Woensdag 11 juli 2012: voorrondes

Een regenachtige dag met gelukkig in de avond ook een hoop droge momenten. Iedereen geeft aan dat ze ondanks de buien het erg naar hun zin hebben gehad tijdens de 1e avond van de voorrondes. Ook in de tent bleef het nog lang druk en gezellig.

Klik hier om een kort verslag te lezen.

Naar dit album »

Zaterdag 7 en maandag 9 juli 2012: voorbereidingen

Als de feesttent eenmaal staat moet er nog een hoop gebeuren. Zo moest de internetverbinding worden aangelegd, heel wat stoelen moesten worden uitgeklapt, electra werd aangesloten, de bar werd ge´nstalleerd, sfeerverlichting en TV schermen werden opgehangen, enzovoorts. Omdat we het daar erg druk mee hebben gehad is dit fotoalbum wat kleiner, maar het geeft nog steeds een goed beeld van de voorbereidingen.

Naar dit album »

Vrijdag 6 juli 2012: tentopbouw

Op vrijdag 6 juli 2012 begon voor een aantal van onze vrijwilligers en bestuursleden de dag vroeg om 8.00 uur. De tent moest worden opgebouwd. Om een blik achter de schermen te geven kun je deze serie foto's bekijken. Bekijk ook de Youtube filmpjes hier over op ons Youtube kanaal!

Klik hier om een kort verslag te lezen.

Naar dit album »

Vrijdag 1 juni 2012: lotingavond

Op vrijdag 1 juni 2012 werd weer de jaarlijkse lotingavond gehouden. Welk team komt in welke poule terecht en wie worden hun tegenstanders? De coaches kwamen het tijdens deze avond te weten.

Klik hier om een kort verslag te lezen.

Naar dit album »

 

2011

Zaterdag 9 juli 2011: Stichting Aigenwies Hellum - feestavond met The Heinoos

De volleybalweek werd afgesloten met een groot spetterend feest met The Heinoos. Het feest werd druk bezocht en het was erg gezellig.

Klik dan hier om een kort verslag te lezen.

Naar dit album »

Zaterdag 9 juli 2011: SWS Recreatief volleybaltoernooi - finales

Op zaterdagmiddag 9 juli 2011 werden de finaleronden gespeeld. Er bleven steeds minder teams over na elke ronde. Uiteindelijk werd de winnaar Hedde's Schubben.

Wil je weten wie er nog meer in de prijzen zijn gevallen? Klik dan hier om een kort verslag te lezen.

Naar dit album »

Vrijdag 8 juli 2011: Feestavond "Back to the 80's and 90's", bekendmaking finaleteams en loting

Op vrijdag 8 juli 2011 werden de voorrondes van het SWS Recreatief Volleybaltoernooi 2011 feestelijk afgesloten met een een DJ. Het hoofdthema was "Back to the 80's and 90's". Op deze avond werd trouwens tevens de uitslag van de loting en de voorrondes bekend gemaakt. Iedereen was in spanning wie er door mocht gaan naar de finaledag.

Klik hier om een kort verslag te lezen.

Naar dit album »

Vrijdag 8 juli 2011: voorrondes

Op vrijdag 8 juli 2011 was de 2e helft van de voorrondes. 42 teams strijden voor een plek op de finaledag.

Klik hier om een kort verslag te lezen.

Naar dit album »

Donderdag 7 juli 2011: SWS Basisscholen Volleybaltoernooi

Ook voor de basisscholen in de gehele gemeente Slochteren is er een toernooi georganiseerd. Ook in dit toernooi vielen bekers en een wisselbokaal te winnen.

Klik hier om een kort verslag te lezen.
Klik hier om te zien wie er gewonnen heeft.

Naar dit album »

Woensdag 6 juli 2011: voorrondes

Op woensdag 6 juli 2011 was de 1e helft van de voorrondes. 42 teams strijden voor een plek op de finaledag.

Klik hier om een kort verslag te lezen.

Naar dit album »

Vrijdag 3 juni 2011: lotingavond

Op vrijdag 3 juni 2011 werd de jaarlijkse lotingavond gehouden. Iedereen was in spanning, want welk team komt in welke poule terecht en wie worden hun tegenstanders?

Klik hier om het verslag te lezen.

Naar dit album »